SZOLGÁLTATÁSAINK

Folyamat szemlélet

Ha valaki kész weboldalt akar rendelni tőlünk, mindig elmondjuk, hogy ez egy elérhetetlen cél. Egy weboldalnak mindig van egy publikus, és egy szerkesztés, fejlesztés alatt lévő verziója. 

A weboldal hirdetését a lehető legkorábban érdemes elkezdeni, amikor még bizonyos dolgok feltöltése, megírása, elkészítése folyamatban van.

Van egy ősi eszkimó közmondás:

Egy weboldal soha nincs készen!

A weboldat a vállalkozás, és a vállalkozás ajánlatával párhuzamosan célszerű fejleszteni, bővíteni, folyamatosan referenciákat feltölteni, vásárlói visszajelzésekkel kiegészíteni.  

Tipikus hiba, hogy a vásárlókon való tesztelés nélkül, vásárlói visszajelzések nélkül készül egy oldal akár hónapokig, évekig, mire kiderül, hogy nem is találkozik a vásárlói igényekkel.

Csapatmunka

Ha egyedi fejlesztésű weboldalt választasz, úgy a programozón kívül mindenkit – magadat is – kizárhatod a weboldaladról. A programozó nem sajátíthatja ki a weboldalt, ezzel megakadályozva azt, hogy a csapat tagjai elvégezzék a speciális feladatukat az oldalon, amit kell. 

A weboldalkészítés ma már nem programozói feladat!

Van, amikor szükség van programozóra, de az online marketing ma már összetettebb feladat annál, minthogy a “minden egy kézben” elv hatékony tudjon lenni. Nem érthet egy ember annyi területhez, amennyihez érteni kell a sikeres online projektekhez.

A weboldalhoz számos csapattagnak hozzá kell férnie, és tudnia kell szerkeszteni azt.

Mi is csapattal dolgozunk, ahol mindenki a saját szakterületét teszi hozzá egy weboldalhoz, mindenki formál rajta, fejleszti, így nyeri el majd a weboldal azt a verzióját, ami minden szempontból a leghatékonyabb! 

Közvetlen hangvétel

„Én nem akarok olyan nyomulós stílusú weboldalt”

Át kell lépni ezen. Ha költesz a hirdetésekre, a weboldaladra, akkor el kell mondanod, hogy mit akarsz. El kell magyaráznod szájbarágósan, hogy mi az ajánlatod, be kell mutatnod részletesen a termékedet, ajánlatodat, meg kell kérned a vásárlóidat, hogy bízzanak benned, rendeljenek tőled.

Meg kell különböztetnünk a landing oldalakat az egyedi portáloktól

A programozók által fejlesztett egyedi portáloknak számos feladata lehet: bankok, online kaszinók, vállalatirányítási rendszerek működtetése, vagy bármilyen egyedi szolgáltatás nyújtása akár.  

A landing oldalaknak az egyetlen feladata, hogy hirdetéseket irányítsunk rájuk, és hogy elérjék az ügyfeleket. 

X